Last minute  
LES BOUGAINVILLES 4 *HB
Kraj: Senegal
Miasto: LA PETITE COTE SALY
Cena za 1 tydz. : od 4900 PLN
Cena za 2 tyg. : od 6490 PLN
Hotel położony jest ok 80 km na po- łudnie od Dakaru, w centrum znanego kurortu Saly. W okolicy znajduje się centrum handlowe, mnóstwo sklepików z wyrobami afrykańskimi, bary, restauracje, kasyno. Hotel tonie w pięknych kwiatach, domki hotelowe położone są przy ślicznych zazielenionych alejkach, a dookoła całego kompleksu rosną palmy oraz inne egzotyczne drzewa. Obiekt posiada własną plażę z leżakami, materacami i zacienionymi parasolami, w odległości ok.150 metrów od hotelu. Wylot z Warszawy 25.11,02.12,09.12,16.12.2006r. Obiekt wyposażony jest w basen czynny od 8-18, wokół niego wydzielono brodzik dla dzieci. Leżaki, materace, parasolki do dyspozycji gości. Przy basenie na podwyższeniu znajduje się restauracja, a stoliki rozdzielono wokół sympatycznych altanek, by zapewnić cień i uroczą kameralność wśród przyrody. Ponadto przy restauracji znajdą Państwo bar urządzony w stylu afrykańskim. Przy hotelu znajduje się sklepik, gdzie można nabyć pras ę (francuskojęzyczną), wyroby tytoniowe, wyroby lokalnych rzemieślników, art. fotograficzne, odzieżowe, fryzjer, sala konferencyjna. Składa się ze 106 przestronnych pokoi wyposażonych dla 3 lub 4 osób. Pokoje są podzielone w mniejsze pawilony rozproszone wokół pięknej roślinności. Każdy pokój posiada duży, zacieniony taras zewnętrzny ze stolikiem i fotelami. Klimatyzacja w pokojach jest indywidualna, sterowana pilotem, specjalnie zabudowana by pracowała cicho. Prysznic i łazienka odseparowane. Ponadto znajduje się telefon a na życzenie można zlecić obsłudze pranie i prasowanie. Animacje folklorystyczne takie jak tańce, zapasy, muzyka; ponadto-kabaret, pokazy mody, orkiestra(6 dni w tygodniu).W ramach oferty sportowej: tenis stołowy, siatkówka, rzutki, windsurfing (odpłatnie). Dla dzieci wydzielona przestrzeń na zjeżdżalnie, gry i huśtawki. HB- śniadanie i objadokolacje. Âniadanie serwowane jest od 7-10, dosyć obfite z wyborem różnych produktów, jajek, naleśników, serów i croissantów. Kolacja serwowana od 20-22. Od listopada do kwietnia w szczycie sezonu serwuje się dania tematyczne, codziennie różna kuchnia, np. senegalska, włoska, wschodnia, azjatycka. Możliwość wykupienia opcji all inclisive. Wylot z Warszawy 18.11,25.11.2006r.
Copyright [c] GTL travel. Wszelkie prawa zastrzeżone projekt: Madonet